Intrebari frecvente

Codul de bare este o reprezentare de date codificata, destinata a fi citita pe cale optică. Codurile de bare sunt folosite în multe domenii, indeosebi industriale.Un cod de date are aspectul unui șir de bare negre de diverse grosimi pe un fundal alb. Exista mai multe formate (sisteme) de coduri de bare.

Codurile de bare sunt citite și decodate cu ajutorul unor scanere speciale. Acestea măsoară reflexia luminii, interpretează codurile drept cifre și litere și trimit acestea unui calculator sau altui dispozitiv de gestionare a datelor. Scanerele actuale recunosc mai multe formate.
Setul de simboluri utilizate este în general restrâns dar sistemele de alcătuire codurilor de bare sunt foarte variate. Multe coduri de bare constau în bare verticale, a caror lungime depinde de cantitatea de date ce trebuiesc redate.

Toate codurile de bare dispun de un caracter special de start/stop ce permite citirea atat de la stsnga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga. Prin conventie caracterul din stanga este considerat caracterul de start și caracterul din dreapta caracterul de stop.

Codurile de bare au fost introduse deoarece calculatoarele in general nu citesc cu usurinta reprezentarea grafica normala a cifrelor si literelor. De-a lungul anilor au fost dezvoltate un însemnat număr de standarde și formate ale codurilor de bare.

Indiferent daca te gandesti sa-ti listezi produsele pe o platforma de vanzare din Romania sau una care este activa pe pietele internationale, trebuie sa iei in considerare ca majoritatea solicita coduri de bare.
Marketplace-uri internationale: EMAG,Amazon, eBay, Google Shop, Walmart, International Marketplace Network, ePrice, Kaufland.

Da, codurile comercializate de noi sunt licentiate si valide pe marketplace.

Atunci când folosești coduri de bare pe o platformă de tip marketplace, acestea trebuie să aibă licență. Toate codurile comercializate de noi respectă standardele internaționale, deoarece nu orice cod de 13 cifre poate fi un cod cu licență validă.

Da, fara abonament anula/alte taxe ascunse.
Cumperi produsul si il platesti o sigura data si devine proprietatea ta fara a fi nevoie sa mai platesti vreo taxa/abonament anual.

Codurile noastre nu au termen de valabilitate.

Dacă vindeți online, pe orice Marketplace Național sau Internațional.

Termenul de livrare este intr 3h – 24h de la confirmarea platii in timpul progreamului de lucru.

Oportunitatea de a vinde pe eMAG Marketplace este aici si impreuna cu OnlineSellers.ro [link https://onlinesellers.ro] am schitat mai jos un mini-ghid despre cum sa vinzi pe eMAG Marketplace.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in
conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza
datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata
catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de
schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele coduridebaremarketplace.

Gasesti informatii detaliate despre tot procesul de vanzare pe eMAG Marketplace, pe site-ul: OnlineSellers.ro [link: https://onlinesellers.ro]

Codurile noastre de bare nu sunt compatibile pentru SGR, pentru mai multe detalii consultati https://returosgr.ro/

Inca ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi!