Politica de retur si livrare

Pentru a plasa o comanda este necesar sa va creati un cont.

Produsele nostre se expediaza exclusiv pe e-mail in 3 formate:

  1. Format excel necesar celor ce doresc sa listeze pe marketplace ( eMag, Cel, Altex etc.)
  2. JPG si PDF formatul zebra code ( eticheta cu codul de bare ce poate fi printat) – acest format este arhivat in WINRAR si aveti nevoie de acest program sau ZIP pentru a dezarhiva folderele JPG/PDF.

 

In urma plasarii comenzii puteti anula comanda in urmatoarea situatie:

-daca ati plasat o comanda si ati efectuat plata si totusi doriti sa o anulati, veti avea posibilitatea rambursarii doar daca nu ati primit comanda dvs. (in cazul nostru codurile de bare) prin natura lor acestea nu se pot returna, fiind un produs digital, livrat pe mail.
Odată alocate unei societăți, codurile de bare comercializate de S.C. G. OVID STUDI INTERNATIONAL S.R.L. nu pot fi revocate, refolosite sau revândute către o altă societate. Drept urmare, aceste coduri de bare nu pot fi returnate. Asigurați-vă că ați citit și înteles termenii și condițiile magazinului CODURIDEBAREMARKETPLACE.ro înainte de a plasa comanda.

Anumiți distribuitori/comercianți/SGR (Sistemul de Garantie – Returnare) vă pot solicita să le furnizați un certificat direct de la GS1 sau sa aveti coduri de bare EAN 13 cu prefixul Romaniei, acestea fiind emise de catre asociatia GS1. Există anumite magazine care vă pot cere să aveți un certificat GS1 pe numele companiei dvs. Este responsabilitatea dvs. să verificați cu distribuitorul/comerciantul dvs. pentru a afla care este politica sau care sunt cerințele privind codurile de bare înainte de a efectua achiziția.

Pentru a verifica dacă comerciantul/distribuitorul care vă solicită coduri de bare acceptă codurile noastre, vă recomandăm să achiziționati un pachet cu număr mic de coduri (1, 5, 10) pentru a testa funcționarea lor.

Avem mii de clienți care folosesc codurile noastre de bare cu succes, fără niciun fel de problemă, în majoritatea lanțurilor de magazine online și offline prezente pe piața românească.