TERMENI SI CONDITII

www.coduridebaremarketplace.ro este un magazin online, denumit in continuare “coduridebaremarketplace.ro”, administrat de societatea S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 45417505, inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J03/3002/2021 cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul în str.Nicolae Cernescu Nr.11 Jud. Arges, contact: tel: 0772271631, e-mail: office@coduridebaremarketplace.ro .

Navigarea pe site-ulcoduridebaremarketplace.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, întelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

www.coduridebaremarketplace.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site; precum și pagina Termeni și condiții de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. Pentru evitarea oricărei neîntelegere este recomandat să verificați pagina de fiecare data când accesați site-ul si vreți sa faceți operațiuni.

În caz de divergență sau neintelegeri între www.coduridebaremarketplace.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri/produse de către S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L.. , prin intermediul magazinului online www.coduridebaremarketplace.ro către Cumpărător.

Definitii
Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul www.coduridebaremarketplace.ro.

Cumpărător – persoană fizică, persoană juridică sau orice alta entitate ce emite o comandă.

Vânzător – S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 45417505, inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J03/3002/2021

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite bunuri și să facă plata acestora.

Bunuri – orice produs sau serviciu menționat în Comandă care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de accord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Cumpărătorul este de accord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor produse.

Descriere – toate specificațiile Bunurilor așa cum sunt precizate in Comandă.

Site – domeniul www.coduridebaremarketplace.ro. și subdomeniile acestuia.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului in Site (comenzi, facturi).

Drepturile de proprietate intelectuală
Continutul site-ului www.coduridebaremarketplace.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. Folosirea fără acordul S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare.

Utilizarea pe www.coduridebaremarketplace.ro. a oricărui nume de marcă inregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. wwww.coduridebaremarketplace.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea continutului site-ului.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate in secțiunea de înregistrare ca utilizator si sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet.
În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul da a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabil

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Cumpărătorul își dă acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. atat afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

Scopul colectării datelor este

Informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, informarea Cumpărătorilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor și Serviciilor oferite, activitații comerciale, de promovare a Bunurilor și Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piața, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și /sau de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat că datele sale personale să fie incluse in baza de date a S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L.. Își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L., afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și /sau derularea de către S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. , afiliații si colaboratorii acestora de activitați, dar fără a se limita la activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmarire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Confirmare

Prin citirea prezentelor Termene si Condiții ați luat la cunostința faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita stergerea totală sau parțiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe –S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L., având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 465417505, inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J03/3002/2021, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul în str. Nicolae Cernescu nr. 11, Pitesti, jud. Arges contact: tel: 0772271631, e-mail: admin@coduridebaremarketplace.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să interveniți asupra datelor transmise;
– să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive intemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul inregistrarii adresei dumneavoastra de email in baza noastra de date si de a primi periodic cupoane de reducere, campanii publicitare, noi oferte sau informatii utile.

De asemenea, S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. , poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora; prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. Dacă va fi necesat, informațiile vor fi date către: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune.

Drepturi de autor (copyright)
Intregul continut al site-ului www.coduridebaremarketplace.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu răspunde de nici o daună pe care Clientul/Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L.. a oricărei din obligațiile sale conform serviciului oferit.

Este responsabilitatea dvs. să verificați cu distribuitorii/comercianții dvs. pentru a afla care este politica sau cerințele acestora privind codurile de bare înainte de a face achiziția. S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu va putea fi tras la răspundere dacă aflați după achiziție că distribuitorul/ comerciantul cu care intenționați să colaborați solicită să aveți coduri de bare emise de către GS1 sau solicită ca numele companiei dvs. să apară în baza de date GEPIR la GS1. Asigurați-vă că ați citit cu atenție Politica de livrare si returnare.

Anumiți distribuitori/comercianți/SGR (Sistemul de Garanție – Returnare) vă pot solicita să le furnizați un certificat direct de la GS1 sau sa aveti coduri de bare cu prefixul Romaniei 594. Există anumite magazine care vă pot cere să aveți un certificat GS1 pe numele dvs./companiei dvs. Este responsabilitatea dvs. să verificați cu distribuitorul/comerciantul dvs. pentru a afla care este politica sau care sunt cerințele privind codurile de bare înainte de a efectua achiziția.

Dacă distribuitorul/comerciantul dvs. are nevoie de un certificat emis de GS1, atunci trebuie să obțineți numerele codurilor de bare direct de la asociatia GS1, cei care emit coduri de bare EAN 13 cu prefixul Romaniei 594.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. este comerciant de coduri de bare si nu poate emite certificat de autenticitate/licenta.

Exonerarea de raspundere
S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.coduridebaremarketplace.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator; ca nu contine erori; omisiuni; defectiuni; intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.coduridebaremarketplace.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe www.coduridebaremarketplace.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.coduridebaremarketplace.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Inregistrarea ca Utilizator
Pentru crearea unui cont pe site-ul www.coduridebaremarketplace.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.coduridebaremarketplace.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform.

Responsabilitățile privind produsele/serviciile comercializate
S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu este producator de coduri, ci re-vanzator, comercializand produse , prin urmare, acesta nu este implicat sau asociat cu activitati legate de: enerarea de coduri, atribuire prefix cod, asociere informatie produs cu codul respectiv registrul international GEPIR.

Codurile de bare comercializate de S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu sunt asociate produsului sau brandului dumneavoastra.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. sau clientii sai nu au acces la serviciul Codaloc de asociere informatie. Acesta este disponibil doar clientilor directi/membrilor GS1 Romania (https://codaloc.gs1.ro/codaloc/index.jsf). Prin urmare, pentru alocarea informatiei prin aceasta modalitate, trebuie ca dumneavoastra sa fiti membru GS1 Romania si sa cumparati codurile direct de la GS1 Romania.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie sau paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin www.coduridebaremarketplace.ro. Este responsabilitatea exclusiv a clientului de a se informa si verifica daca acestea corespund scopului pentru care au fost cumparate.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru modificari a politicii interne a platformelor de tip marketplace privind invalidarea ulterioara a codurilor ce deja au fost asociate cu succes produselor, in cadrul platformei respective, precum si nici a consecintelor asociate acestor modificari. Aceste modificari depind de politica interna a magazinului, si nu depind de noi.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin www.coduridebaremarketplace.ro, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu este producator/emitent de coduri de bare , este re-vanzator si le comercializeaza la randul sau, deci S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. comercializeaza coduri de bare.

Daca sunteti producator de produse, aveti obligatia sa va documentati inainte de a achizitiona coduri de bare si scopul in care doriti sa le utilizati si/sau ca acestea sa fie inregistrate sub bradul/firma dvs.

Produsele oferite spre vanzare de catre S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. sunt destinate vanzatorilor pe platformele marketplace dar si in magazinele fizice ( daca acestea accepta sau pot avea o politica interna) sau site-urile proprii.

Codurile comercializate de S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L.L nu au prefix de Romania si nu sunt emise de catre S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. ci sunt comercializate de la companii internationale.

Pentru producatorii/comerciantii ce fac export, au obligatia sa se documenteze cu privire la folosirea produselor noastre, daca tara respectiva accepta acest tip de cod sau daca solicita sai aibe prefix din tara de unde provin produsele spre export.

Codurile comercializate de S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu sunt asociate brandului/firmei/produselor dvs.

Codurile comercializate de S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu sunt ISBN si nu pot fi folosite pentru carti/reviste/publicatt sau produse farmaceutice.

 

Soluționarea conflictelor. Legea aplicabila
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre www.coduridebaremarketplace.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente. Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Frauda
Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii/oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa. Va fi considerată o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.coduridebaremarketplace.ro îsi rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create; și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Orice tentativa de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.coduridebaremarketplace.ro , alterarea conținutului site-ului, incercarea de afectare a performanțelor serverelor care găzduiesc site-ul, deturnarea conținutului livrărilor către terți etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

a.Comanda – contractual la distanta
Prin efectuarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.coduridebaremarketplace.ro, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator; fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator; și confirmată de către Vânzător, în cantitatea specificată de către Cumpărător în cadrul Comenzii.

b.Comanda – contractual la distanta
S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. are obligatia să livreze toate produsele in ambalajele originale ale producatorului; să livreze produsele comandate de catre client in cantitățile, la prețul și în timpul prevăzut în confirmarea comenzii; sa informeze cumparatorul in situatia in care unul sau mai multe produse din comanda nu se pot livra, sa nu onoreze o comanda in cazul in care cumparatorul denunta contractual de baza inainte de livrarea produselor.

Cumparătorul are obligatia in momentul comenzii sa ia la cunostina, sa fie de acord si sa semneze Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului de vanzari online www.coduridebaremarketplace.ro
Proprietatea asupra produselor comercializate de www.coduridebaremarketplace.ro va fi transferata cumparatorului in momentul in care acesta va efectua plata în locul indicat în adresa de livrare furnizata.

Denunțare unilaterala a contracului
Comenzile achitate prin card bancar și anulate ulterior vor fi rambursate pe același card care a fost folosit inițial. Procesul de ramburs poate dura între 1 și 5 de zile lucratoare conform regulilor interne ale băncii emitente a cardului.

Răspundere contractuală
S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu îsi asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagubă apărută prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. S.C G. OVID STUDIO INTERNATIONAL S.R.L. nu garantează si nici nu va putea fi considerată responsabilă in cazul in care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

Forța majoră
Nici una din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale dacă o astfel de neexecutare la termen; și/sau in mod corespunzător total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, in afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

SGR (Sistemul de Garanție – Returnare)

Daca aveti nevoie de coduri EAN 13 pentru sistemul SGR achizitia lor poate fi facuta prin intermediul celor de la asociația globală GS1.

Pentur mai multe detalii consultati https://gs1.ro/sgr-sistemul-de-garantie-returnare/

Prin acceptarea/bifarea casutei Termeni si conditii rezulta ca ati luat la cunostinta Termenii si conditiile site-ului cat si Politica de Livrare si returnare.

 

Dispoziții finale
www.coduridebaremarketplace.ro îşi rezervă dreptul de a modifica preţul produselor aflate în site, de a introduce în vânzare produse noi sau de a scoate dela vanzare, de a desfăşura sau de a revoca acţiuni de promovare pe pagina de web a site-ului, de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a produselor oferite de site înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor persoanelor autorizate să participe la o anume promoţie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale

www.coduridebaremarketplace.ro își rezervă dreptul de a trimite materiale promoționale de tip newsletter persoanelor abonate acestui tip de comunicare electronică.

Bifarea casutei „Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web” este o conditie obligatorie in vederea finalizarii oricarei comenzi, si reprezinta consimtamantul clientului fata de aspectele mentionate in prezenta.

Folosirea magazinului virtual www.coduridebaremarketplace.ro implică citirea, înțelegerea și acceptarea paginii cu Termeni și Condiții. Pentru utilizarea intr-o formă corectă a site-ului nostru, vă rugăm sa citiți cu atenție pagina – Termeni și Condiții